Wonen in ZOHO

O, daarzo!

ZOHO ligt tussen de Heer Bokelweg, de Teilingerstraat, de Hofbogen en de Noordsingel. Het is de schakel tussen de binnenstad en het Oude Noorden. De 31 woningen van MOODZ liggen aan de Almondestraat. Een historisch stuk Rotterdam op de brandgrens van het bombardement. En een onvervalst stuk Rotterdam, een gezellig volksbuurtje waar iedereen elkaar kent, je alles in de buurt vindt en er altijd wel iets gebeurt.

Rondje Noord

Rondje Noord

Rotterdam-Noord barst van de leuke adresjes voor kleding, kunst en design, vintage meubelen, natuurproducten, cadeautjes en winkels voor kookfreaks en lekkerbekjes. Maak een rondje Noord langs hippe restaurantjes en homemade lunchcafés met een ambachtelijk ijsje toe. Proef een biertje bij Brouwerij Reijngoud of Brouwerij Noordt. Bezoek voor lokale producten van boeren, bakkers, slagers en chefs de oogstmarkt op het Noordplein. Wandel langs de statige bomen aan de Rotte weer terug naar huis. Druk nog even je neus tegen de etalages van de ateliers in de Hofbogen of verdwijn in de nacht op de tonen van lazy jazz bij Bird.

We ontwerpen woningen waar we zelf ook graag zouden willen wonen.

Zelf wonen

We ontwerpen woningen waar we zelf ook graag zouden willen wonen.

Daan Roggeveen, architect bij More Architecture en van MOODZ

MOODZ bestaat uit typisch Rotterdamse beneden- en bovenwoningen met een rijk gevelbeeld, een speelse opbouw in een verrassend groene straat. Bij MOODZ kun je veel keuzes zelf maken. Het begint bij de keuze voor boven of beneden. Dat zijn werelden apart. Echt twee verschillende sferen. Beneden met de voordeuren aan de straat beleef je de dynamiek van het dagelijks leven, binnen via de glazen gevel en buiten op de stoep voor het huis. Kijk je naar boven dan zie je de groene kruinen van het gebouw. Vanuit het roerige straatleven kom je boven in een wonderlijk serene, groene setting waar de stad ver weg lijkt.